Inschrijven doe je door een account aan te maken op WOD App. Je wordt direct opgenomen in de basisadministratie en je kunt meteen lessen reserveren.

Wie is?
FacebookInstragramyoutubeWorkoutsquad

Over CrossFit 075

Bij CrossFit 075 geloven we dat een positieve instelling en aanmoediging net zo belangrijk zijn als de juiste vorm en techniek. Door telkens uit je comfort zone te stappen en jezelf en anderen te motiveren om net dat beetje extra te geven, word je sneller fitter en sterker en bouw je zelfvertrouwen op. We zijn er zeker van dat dit een positieve invloed zal hebben op andere aspecten van je leven. Onze aanpak van training en voeding zijn misschien niet zoals anderen dit doen, maar we hopen dat door het bouwen van een gezellige en fitte community, je niet alleen fitter en gezonder dan ooit word, maar ook plezier beleeft terwijl je dit doet.

Dempsey TamaraDempsey is de oprichter van CrossFit 075 en is sinds het begin van de gym werkzaam als coach. Van zijn 14e tot 23e is hij actief geweest als America Football speler, met als hoogtepunten 6 Nederlandse titels in de hoogste divisie en 3 seizoenen in Amerika. Daarnaast werd hij in 2010 Nederlands kampioen gewichtheffen in -105 kg. Na American Football is Dempsey gaan bobsleeën en was hij 2 seizoenen lid van het Olympische team van Edwin van Calker.

In April 2012 is Dempsey gestopt met Bobsleeën en heeft hij zich op CrossFit gestort. In datzelfde jaar werd hij 18e op de Lowlands Throwdown, het kampioenschap CrossFit van BeNeLux. Op de 2013 editie van de Lowlands Throwdown werd hij 2e. Als coach is Dempsey al sins zijn 18e actief, eerst als instructeur, later als personal trainer en Strength en Conditioning coach van o.a. de Amsterdam Crusaders (American Football) en de selectie van Top Waterpolo Zaanstreek. Momenteel is Dempsey CrossFit coach bij CrossFit 075 en daarnaast verzorgt hij de krachttraining voor de spelers van Waterpolo de Ham.

Sanne RooijmansMet als hoofdkeuze vak fitness en sportmassage ronde Sanne, medeoprichter van CrossFit 075, in 2002 het Cios in Haarlem af. Vol enthousiasme en een nominatie voor student van het jaar ging ze het veld in. Door op verschillende sport centra te hebben gewerkt een eigen idee gekregen over wat fit zijn nou werkelijk betekend. niet alleen in haar werk maar ook in haar sport stopte ze veel tijd en energie.

Na vele jaren verschillende sporten te hebben beoefend op hoog niveau zoals 3e NK meerkamp atletiek, 1e NK gewichtheffen en top 10 jeugd WK bobsleen, is Sanne sinds 2012 actief in Crossfit. In April 2014 opende zij samen met Dempsey CrossFit 075. Sanne is de meest succesvolle CrossFit dame in Nederland, met 3x winst in de CrossFit open, 4x deelname aan de CrossFit regionals en 1x deelname aan de Crossfit Games, samen met haar team “The Dutch”. Sanne is te kenmerken als iemand die voor een gezond en gelukkig leven waarbij sport, goede voeding en een gezond geest de essentiële basis ingrediënten vormen.

Sjoerd DolsmaSjoerd is sinds juni 2013 werkzaam als coach bij Crossfit 075. Voordat Sjoerd Crossfit ontdekte is hij actief geweest als polsstokhoogspringer bij Av Lycurgus in Krommenie. Met als beste prestaties 3x een bronzen medaille op het NK Atletiek voor junioren. Tijdens zijn atletiek carrière is Sjoerd begonnen met het verzorgen van trainingen op verschillende niveaus binnen Av Lycurgus. Na het beëindigen van zijn atletiek carrière in augustus 2012 heeft Sjoerd een nieuwe uitdaging gevonden in Crossfit, waarvoor hij in 2013 zijn Crossfit Level 1 Trainers certificaat heeft behaald.

In 2014 heeft Sjoerd Zijn studie tot Fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam en is momenteel naast trainer bij Crossfit 075 ook actief als Fysiotherapeut in verschillende praktijken.

Jasper v.d. MeirackerVoor CrossFit deed Jasper fanatiek aan wielrennen. Nadat hij in 2013 begon met CrossFit is zijn CrossFit carrière razendsnel gegaan. Zijn 3e wedstrijd was de CrossFit Regionals, waar Jasper ondanks zijn onervarenheid een belangrijke speler was in het behalen van de 5e plek en daarmee plaatsing voor de CrossFit Games 2015. Met zijn team “The Dutch” werd hij 24e, met als hoogte punt een 9e plek op de 1 mile relay.

Ook als coach is het snel gegaan met Jasper, sinds begin 2015 is Jasper werkzaam als CrossFit coach en is hij een vast deel van het team. Jasper is in het bezit van zijn CrossFit L1 Certificaat en na Sanne en Dempsey de meest ervaren wedstrijd CrossFitter bij CrossFit 075.

Max van der LindeMax van der Linde is sinds de zomer van 2015 actief als Endurance Coach bij Crossfit 075. Hij is qua sporten begonnen met atletiek en voetbal. Twee jaar geleden ontdekte hij CrossFit en het is liefde op het eerste gezicht. Na het behalen van de L1 trainerspapieren en Crossfit Endurance geeft hij inmiddels Crossfit Endurance bij Crossfit 075. Hierbij wordt er aandacht besteed aan het aanleren van een gezonde hardlooptechniek en Endurance workouts.

In de zomer van 2015 is Max afgestudeerd aan HBO Sport en Bewegen op de Hogeschool van Inholland Haarlem. Hier heeft hij geleerd hoe je trainingsschema’s maakt, hoe het menselijk lichaam reageert op het doen van fysieke activiteit en hoe een mens zo gezond mogelijk kan leven. In zijn stages heeft hij verder nog gesport met verschillende doelgroepen (o.a. gehandicapten, blinden, kinderen met obesitas en doven.) Max zijn passie is om een baan te hebben waarbij mensen voor zijn ogen gezonder worden en vooralsnog is hij hiermee goed op weg bij Crossfit 075 en zijn eigen bedrijf Endurance Coach Max. Max probeert altijd te coachen door middel van intensieve begeleiding en enthousiasme!
 • Openingstijden:

  Conform rooster en afspraak
 • Adres:

  Industrieweg 20D
  1521 ND Wormerveer
 • Routeplanning
 • Telefoon:

  06 81299096
 • e-Mail:

  info@crossfit075.nl
 • KvK:

  61511285