Inschrijven doe je door een account aan te maken op WOD App. Je wordt direct opgenomen in de basisadministratie en je kunt meteen lessen reserveren.

Wat is CrossFit?
FacebookInstragramyoutubeWorkoutsquad

CrossFit is een kracht en conditie programma wat niet gelooft in specialisatie. Routine is de vijand, eenzijdige ontwikkeling helpt je niet in het dagelijks leven en verveling is een ramp voor je fitness. Daarom is de workout (de WOD) constant gevarieerd en onder begeleiding, waardoor je fysieke conditie en je mentale veerkracht versterkt. Alle oefeningen zijn te schalen zodat je op je eigen niveau train.

CrossFit werkt niet met apparaten, maar maakt gebruik van functionele bewegingen waarbij je je hele lichaam gebruikt; tillen, gooien, springen en rennen en dit alles onder hoge intensiteit. Daardoor verbeter je de 10 dimensies van fitheid: uithoudingsvermogen van hart, bloedvaten en ademhalingsstelsel, weerstandsvermogen, sterkte, flexibiliteit, kracht, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid.


Constant gevarieerd

Er is ELKE dag een andere training. Dit heet de Workout of the Day (WOD). Routine is de vijand, variatie werkt!


Begeleiding

Al onze coaches zijn zelf fanatiek CrossFitters met een Level 1 CrossFit certificatie en een hele hoop ervaring op hun CV. Dit zorgt ervoor dat elke training professioneel begeleid word. Geen standaard schema’s en ongeïnteresseerd instructeurs, maar een training op jouw niveau en top coaches met ruime ervaring. Begeleiding werkt!


Functionele bewegingen

Denk hierbij aan oefeningen uit turnen, gewichtheffen, atletiek en andere sporten (zoals roeien en sterkste man wedstrijden). Hierbij maken we gebruik van het lichaamsgewicht, halters, kettlebells, rek stokken, ringen, spring touwtjes, en nog veel meer, alles wat jou helpt om fitter te worden.


Hoge intensiteit

CrossFit bewegingen vereisen een constante, gecoördineerde en krachtige uitvoering om zo zoveel mogelijk kracht op te weken (kracht is het resultaat van massa x keer versnelling).


Schaalbaarheid

Elke training en beweging is schaalbaar. Zodat iedereen, van de beginnende tot gevorderde sporter en jong tot oud, op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

 • Openingstijden:

  Conform rooster en afspraak
 • Adres:

  Industrieweg 20D
  1521 ND Wormerveer
 • Routeplanning
 • Telefoon:

  06 81299096
 • e-Mail:

  info@crossfit075.nl
 • KvK:

  61511285